info@zimmorhardware.com +86-757-85608599

Onze geschiedenis:Mithras, opgericht in de provincie Guangdong, China in 1999, was en is nog steeds een exportgerichte fabrikant van glasbeslag. Als een exportgerichte fabrikant die wereldwijd hoogwaardige hardware produceert. Tot nu toe werd 100% productie geëxporteerd naar Noord-Amerika en West-Europa, werk samen met een beroemd bedrijf, zorg ervoor dat alle klanten tevreden zijn.

Onze fabriek:Mithras levert een scala aan glasbeslag, waarvan sommige op maat worden gemaakt volgens de specificaties van klanten.Om aan de individuele behoeften van de klant te voldoen, richten we ons op de hoge kwaliteit van producten en uitstekende eisen van de klant, hoe meer de fabrikant zich moet bewijzen door middel van knowhow, engineering, kwaliteit, inventiviteit en een goede pre- en after-sales service.

We zijn ook sterker met OEM-services, 40% -producten die OEM zijn voor speciale klanten, wat altijd echt zou kunnen zijn voor klanten die willen. U kunt ons gewoon vertellen wat u wilt, wij maken ze voor u waar.


Ons product:DOUCHE HARDWARE, DOUCHESCHARNIER, HANDGREEP, KNOP, STABLISATOR

Toepassingen:

应用案例